Hello!

Genoeg hadden we bij TastyClub van al die coupons, kortingsbonnen of tijdelijke acties. Als fervent restaurantliefhebbers bezochten we de afgelopen jaren veel verschillende restaurants. Zo ontstond het idee om zelf een service te ontwikkelen, waarbij de nadruk moest liggen op een vast kortingspercentage zonder poespas. Al snel zag onze dinerapp TastyClub het levenslicht: een kortingsdienst waarbij je door middel van één klik op de mobiele app bij zoveel mogelijk restaurants, op de gehele kaart, korting krijgt zonder spreekwoordelijke addertjes onder het gras. We zijn er trots op!

Heel wat restaurants in de grote Nederlandse steden werden getest. Over het algemeen bleken restaurants met een sterk concept, kwalitatief eten en goede service aan deze norm te voldoen. Een reis langs het Nederlandse culinaire landschap bracht ons van sushi tot tapas. De grote diversiteit aan verschillende eetgelegenheden is kenmerkend voor ons landje. Dit zie je dan ook goed terug in ons aanbod.

Met de vaste 25% korting, hét uitgangspunt van onze service, hopen dat steeds meer eetliefhebbers de weg richting de restaurants weten te vinden. Hoe je het ook wendt of keert: wij houden nou eenmaal van korting, gezelligheid én lekker eten.

Hello!

Net als onze service is ons team jong en dynamisch. Bij ons op kantoor vind je personen van totaal verschillende achtergronden, maar we vormen een hecht team en we zijn super enthousiast en gemotiveerd om jullie de beste dinerkortingsapp te bieden!

Uiteindelijk willen wij van TastyClub veel meer zijn dan alleen een service die restaurantkortingen aanbiedt. Een community creëren van mensen die een passie hebben voor uit eten gaan, delen van culinaire ervaringen en een internationaal netwerk van eetgelegenheden opzetten behoren tot onze goals. Het zou tof zijn als ook jij deel gaat uitmaken van onze verrukkelijke community!

— Life is Tasty, Enjoy! :)