In ieder dorp of stad is wel een Chinees restaurant en dat maakt het zo vertrouwd en herkenbaar voor Nederlanders. De Chinese restaurants in Nederland zijn vaak een mix van Indonesische en Chinese gerechten aangepast op de smaakpapillen van de nuchtere Nederlander. Wil je weten waar je Chinees met TastyClub korting kan eten? Lees dan dit blog!

alt

Raen Lee, Arnhem

Oosterse classics vertaald naar een toegankelijk modern geheel. Eten met kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Hoeft u geen gerecht? Geen probleem u kunt ook gewoon aanschuiven aan de centrale bar. Daar kunt u genieten van Oosterse cocktails, bites en snacks.

Golden Crown, Nederhorst Den Berg

Maak kennis met de Chinese specialiteiten van de chef. Hij zal je smaakpapillen ongetwijfeld op scherp zetten en je doen verlangen naar het land waar al die heerlijke ingrediënten vandaan komen. Het belooft een voortreffelijke avond te worden, dus loop naar binnen en geniet van wat alles wat de Oosterse keuken te bieden heeft.

alt

Nian Hao, Goes

Bij restaurant Nian Hao maak je kennis met de specifieke Aziatische eetcultuur. Bij Nian Hao tref je een keur van gerechten aan uit een werelddeel waarin de gastronomie tot een soort kunst is verheven. Van Thais tot Koreaans en Chinees. Zo biedt Nian Hao je onder meer de verfijnde Chinese keuken met gerechten afgestemd op de Kantonese en Sechuanee kookstijl. Heel speciaal is ook het Koreaans steengrillen, een heel bijzondere belevenis in authentieke oosterse sfeer. U kunt helaas geen korting krijgen op het onbeperkt wokken.

Xiang Dada, Den Haag

Restaurant Xiang Dada is een restaurant waar u terecht kunt voor een kopje koffie of een luncht met soep en brood. Onder het diner vallen onder andere spare ribs, steak of speciale Chinese rijst. De ribs van Xiang Dada zijn gemaakt met overheerlijke eigengemaakte marinade. Xiang Dada maakt de lekkerste steaks en de leukste vegetarische gerechten. De sfeer is warm, de service snel en de bediening vriendelijk. Geniet van je avond!

alt

Wij hopen dat u zin heeft gekregen in Chinees en een bezoek durft te wagen aan een van deze heerlijke restaurants.
Heeft u geen zin in Chinees? Kijk dan naar onze andere restaurants op onze website!

Lets get Tasty!

  • Het TastyClub Team