De Spaanse zon, de geuren van de vers gemaakte Paella en de frisse smaak van de sangria. Nederlanders houden (afgezien van de WK finale in 2010 en de 80 jarige oorlog) van Spanje. En dan vooral het Spaanse klimaat en het Spaanse eten. Wil je weten waar je jezelf kan onderdompelen in de Spaanse sferen? Lees dan deze blogpost!

Tapas del Mondo, Den Haag

Aan de rand van Chinatown, in het gezellige centrum van Den Haag vind je het restaurant Tapas del Mondo. In een sfeervolle ambiance, kan iedereen onbeperkt genieten van kleine hapjes met wereldse smaken. Ben je een liefhebber van vlees, geniet van een lekker gegrilde lams rack met rozemarijn. De visliefhebber kan smullen van de coquilles met rivierkreeften in kreeftensaus. Voor de vegetariër bereidt Tapas del Mondo bijzonder prikkelende gerechtjes. Het restaurant is kindvriendelijk en in grote groepen is het ook heerlijk vertoeven.

alt

La Buleria, Amsterdam

Een fijne typisch Andalusische Tapas Bar. Heerlijke tapas, super leuk om samen met een groep de vele verschillende gerechtjes te proeven, maar ook voor een gezellig avondje met z'n tweeën kun je zeker kiezen voor restaurant La Buleria. Gerechten als de Pollo al Ajillo en de Iberische varkenshaas zijn echt om aan te raden! Tip: vergeet niet de heerlijke zelfgemaakte Sangria te proeven!

alt

La Puerta, Arnhem

Wat La Puerta vooral wil, is gezelligheid bieden! Je komt binnen, eet een paar heerlijke Spaanse hapjes, proeft van elkaars gerechten en geniet ongedwongen. Dat kan dus ook gerust om vier uur s'middags zijn als pauze tijdens het winkelen. Even een soepje eten, een stokbroodje of wat olijven en dan verder de stad in. De historische stadskelder met authentieke gewelven is een prima locatie voor La Puerta.

La Cazuela, Rotterdam

La Cazuela is een tapasrestaurant met een traditionele Spaanse keuken, maar ook met Latijns-Amerikaanse invloeden. Naast een vaste menukaart hebben we ook wisselende gerechten, afhankelijk van het seizoen en het aanbod van verse producten. Met de nieuwe menukaart richten de koks zich op de mediterrane keuken die zich uitstrekt over tientallen landen rond het Middellandse Zeegebied, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en Noord-Afrika.

Bodega Bodega, Laren

Bodega-Bodega Tapas Restaurant is een bekende in het Gooi en uitgegroeid tot een begrip! Genieten van overheerlijke, maar ook 64 verschillende tapas gerechten. Bij de bereiding van deze overheerlijke gerechten maken zij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten van een uitstekende kwaliteit. En ook is er iedere twee weken live muziek, een gezellig avondje uit gegarandeerd! De gerechten worden dagvers gemaakt door de zeer ervaren koksbrigade.

alt

Wij hopen u geïnspireerd te hebben met onze Spaanse tips! Heeft u geen zin in spaans? Kijk dan naar de andere restaurants op onze website!

Let's get Tasty!

  • TastyClub Team